top of page

Resa: Helsingborg - TFF

Åk med True Blues och se derbyt på Olympia söndag 1 september.





En tuff bortamatch väntar mot HIF söndag 1 september och självklart ska du följa med och stötta laget, nu behöver spelarna oss som mest!

Med True Blues åker du smidigt direkt från Stortorget i Trelleborg hela vägen till Olympias insläpp för bortasupportrar och hem igen efter matchen. Anmäl dig redan idag!


HELSINGBORG - TRELLEBORGS FF

NÄR: Söndag 1/9 kl 15.00

AVRESA: Klockan 12.30 från Stortorget (Trbg)

PRIS: 250:- (350: - ej medlem)

SISTA ANMÄLNINGSDAG: Torsdag 22/8


Anmälan

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till resor@trueblues.nu (ämnesrubrikexempel ”Anmälan resor”) alternativt genom att skicka ett sms till 0720423264

 

Du är anmäld när du får en bekräftelse tillbaka.

Glöm inte ange för- och efternamn på alla som anmälan gäller.Alla under 16 år måste ange namn och kontaktuppgifter till målsman alternativ att målsman skickar anmälan med namn på resenär.

Exempel på meddelande:


Hej

 

Jag vill anmäla mig/oss till följande resa/resor: ”Motståndarlag”


1. Förnamn Efternamn

 

 

Avresa sker från Stortorget i Trelleborg, som vanligt gäller: Kom i tid, vi kör vid utsatt avresetid! Det går även att hoppa på bussen på Vellinge Ängar eller vid ST1 på Svågertorp. Ange i anmälan om du vill hoppa på där.


Resevillkor: Anmälan är bindande, avanmäler du dig efter sista anmälningsdag eller inte dyker upp vid avfärd går du med på att betala resepriset då bokning och prissättning av bussresan är baserad på ett minst antal resande för att resan ska bli av. Avanmälan sker genom att du skickar ett mejl till resor@trueblues.nu alternativt ett sms till 0720423264.


Comments


bottom of page